EQUIP TECUM - ARQUITECTURA EN VALÈNCIA

SOBRE
TECUM

TECUM és un Estudi d’Arquitectura i Disseny localitzat en el cor del centre històric de València, al costat de la Plaça de la Verge. L’estudi va ser creat en 2013 amb una clara vocació de treball en equip.

En l’actualitat, la seua CEO i cofundador, Marcos Pascual Villagrasa, està al capdavant d’un equip on l’experiència i la joventut unixen les seues forces (saviesa i innovació), amb l’objectiu comú de servir-te amb professionalitat i honestedat.

MISSIÓ TECUM

"FER BÉ" + "FER AMB"= AMB TU

“Acompanyar a les persones i empreses, en els seus somnis de crear, construir o emprendre un projecte nou.”

Arquitectura pròxima i sostenible que busca PROXIMITAT i CALMA.

“L'ARQUITECTURA COM A SERVICI”

L’Arquitectura és moltes coses… és art, és tècnica, és ciència, és composició, és economia de mitjans, és espai i és matèria…
És el mitjà a través del qual donem forma i color als espais per a respondre a les necessitats de la societat.
Però de totes les coses que són Arquitectura, destaque esta sobre totes les altres: l’Arquitectura és UN SERVICI… UN SERVICI QUE BUSCAR FER MÉS AMABLE LA VIDA DE LES PERSONES.
Un ofici imprescindible per a fer un món més bell, més humà, més just.

Marcos Pascual Villagrasa.
TECUM ARQUITECURA

EQUIP

MARCOS PASCUAL VILLAGRASA

Arquitecte.
CEO

Aránzazu Lázaro Bayarte

Arquitecte.
Directora de Projectes

Lautaro Rodríguez

Arquitecte.
Director de Projectes

DAVID CARDOZO VILLARREAL

Arquitecte.
Departament de Projectes

Julio Arteaga

Arquitecte.
Departament de Projectes

TECUM ARQUITECTURA és un EQUIP d'arquitectes posat al teu SERVICI amb PROFESSIONALITAT i HONESTEDAT

MÈTODE DE TREBALL

PROJECTEM AMB TU

No imposem el nostre disseny, sinó que acompanyem al client en la cerca de les solucions que millor s’adapten a les seues necessitats, a la seua manera de ser i de viure. LA TEUA IL·LUSIÓ ÉS LA NOSTRA INSPIRACIÓ.

TREBALL EN EQUIP

Alta capacitat de resposta en cada fase del teu projecte. Atenció personalitzada.
UN GRAN EQUIP PER A GRANS PROJECTES.

METODOLOGIA BIM

Ens avancem als problemes i els resolem en fase de projecte.
SOLUCIONS ALTAMENT PROFESSIONALS.

VISUALITZACIÓ ARQUITECTÒNICA (3D)

Podràs veure la teua casa, podràs gaudir-la en cada fase del projecte. Les imatges 3D t’ajudaran enormement en la presa de decisions. EXPERIMENTA LA TEUA CASA ABANS DE CONSTRUIR-LA

RERCORREGUT VIRTUAL

Podràs experimentar i recórrer cada racó dels espais de la teua futura casa amb una EXPERIÈNCIA IMMERSIVA (ULLERES DE REALITAT VIRTUAL).

CLAU EN MÀ

Si ho necessites, ens encarreguem de la coordinació de totes les tasques durant la fase d’execució de les obres. PREOCUPA’T MENYS, GAUDIX MÉS.

TESTIMONIS

“Ens van recomanar a TECUM per la seua proximitat i facilitat de connexió amb els clients i les seues idees, alguna cosa que hui dia, podem subratllar amb majúscules. Marcos i el seu equip van projectar la casa que volíem, matisant i dirigint el projecte cap a una idea pràctica i funcional sense perdre l’estètica tradicional que buscàvem. Conforme avançava el projecte, primer en paper i després en rajoles, vam anar comprovant que la nostra il·lusió s’anava transformant en realitat a través de la professionalitat i bon fer de TECUM. El resultat, portem més d’un any vivint en la nostra nova llar i l’estètica i distribució continua agradant com el primer dia, però addicionalment hem comprovat les bondats de tots els aspectes tècnics recomanats per TECUM i que eleven el nivell de confort i qualitat de la nostra llar a cotes excel·lents. Gràcies Marcos & Team i com diu el nostre volgut Rafa Nadal, “sense tots vosaltres això no haguera sigut possible”.
José Manuel i Elena

“Servici seriós i professional, atenció pròxima. Gran implicació abans, durant i després de l’obra, a més d’una ràpida resposta davant incidències.”
Francisco – Mónica

“Treballar amb TECUM ha sigut com estar en família, tracte pròxim i excel·lent, el projecte una passada i encertant sempre amb la nostra forma de vida i personalitat, sempre disposats a resoldre qualsevol dubte, trobar les millors solucions i les idees més interessants a més de mediar i coordinar als treballadors en l’obra. Ha sigut una experiència estupenda i han aconseguit que no tinguem simplement una casa, sinó que siga una llar a la nostra mesura.”
Joan – Marta

“Treballar amb TECUM Arquitectura, ha sigut tot un plaer des del primer moment. Va entendre la nostra idea a la primera i ens va sorprendre amb multitud d’esbossos i simulacions 3D. Va visitar l’obra totes les setmanes i en tot moment ens hem sentit acompanyats i assessorats en este llarg camí de construcció de l’habitatge. Sens dubte, ha sigut tot un encert el treballar amb ells. Moltes gràcies per tot a tot l’equip.”
Vicent – Loles

“TECUM Arquitectura, un equip de professionals que ens han acompanyat, ajudat i aconsellat en la construcció del nostre habitatge unifamiliar, des de la concepció del projecte fins a la finalització d’este. Un any de treball intens, aportant solucions i resolent qualsevol problema a peu d’obra. Gràcies, per haver-nos ajudat en este gran projecte.”
José – Lola

“Gràcies a l’Equip de TECUM hui gaudim d’una llar plena de llum i comoditat per a la nostra família. Des del primer moment tot ho van fer senzill, captant l’essència d’habitatge que sempre havíem somiat. Una casa per a viure-la i gaudir-la amb la nostra nombrosa família. La implicació personal en cadascuna de les fases de la reforma DE MATRÍCULA D’HONOR (sempre pendents de tots els detalls, resolent les xicotetes pegues que ens van sorgir d’una manera ràpida i eficaç) i els professionals que col·laboren amb ells EXCEL·LENTS. TECUM ja és part de la nostra vida.”
Isabel – Guillermo

“Confiar a l’equip TECUM Arquitectura la reforma i rehabilitació del meu habitatge va ser tot un encert. Em van acompanyar durant tot el procés, des de l’assessorament en la compra de l’immoble, fins a l’elaboració i l’execució del projecte, plantant a la perfecció les meues necessitats o preferències. En el transcurs de l’obra han sigut presents en tot moment, aportant solucions davant els diferents problemes que solen sorgir durant esta. Sobre la base de la meua experiència personal, puc recomanar sense cap dubte els seus servicis, no sols per la seua professionalitat sinó per la seua gran implicació abans, durant i després de l’execució de l’habitatge i sobretot per la seua proximitat.”
Anás