SERVICIS DE TECUM ARQUITECTURA

PRODUCTES

EL LUXE DE LA CALMA

EL VALOR DE LA SOSTENIBILITAT

VIU EN LA MILLOR CIUTAT DEL MÓN

CALM HOUSE:

EL LUXE DE LA CALMA

LA TEUA CASA = EL TEU BENESTAR = LA TEUA PAU

 • Arquitectura pròxima i sostenible que busca harmonia i calma.
 • Arquitectura per a la CALMA. El silenci interior és possible… la teua casa, el teu refugi, la teua pau.
 • Arquitectura que desaccelera, que per al temps. La teua casa, la teua serenitat.

Vols gaudir de tots els beneficis que t’oferix este tipus d’habitatge?

Necessites un lloc on viure en calma? T’acompanyem en el procés per aconseguir-ho.

PASSIVE HOUSE:

EL VALOR DE LA SOSTENIBILITAT

LA TEUA CASA = ELS TEUS ESTALVIS = LA TEUA SALUT

 • Arquitectura pròxima i sostenible que busca l’eficiència energètica i la cura pel medi ambient, per la Casa Comuna.
 • CASA PASSIVA: la que s’adapta a les condicions climàtiques del lloc en el qual se situa.
 • FILOSOFIA: construir la teua casa amb una demanda energètica molt baixa de manera que l’energia que necessiten per aconseguir el confort climàtic siga mínima i se subministre únicament a partir de l’aire.
 • CARACTERÍSTIQUES: finestres d’altes prestacions, aïllament tèrmic, eliminació de ponts tèrmics, ventilació amb recuperador de calor, hermeticitat.

LA TEUA CASA REFLECTIX LES TEUES PRIORITATS:

 • CUIDAR-TE: La teua casa et cuida, és el teu refugi. L’habitatge passiu et garantix que estàs fent bé les coses des del principi.
 • CUIDAR-LOS: Tens la tranquil·litat que els teus gaudiran del benestar d’un espai segur i confortable.
 • CUIDAR-NOS: Amb la teua decisió estàs contribuint a la reducció d’emissions de CO₂ a l’atmosfera, estàs cuidant del planeta.

Som empresa membre de la Plataforma de l’Edificació Passivhaus (PEP)

Comptem amb la certificació Passivhaus Designer

Vols gaudir de tots els beneficis que t’oferix este tipus de construcció? Podem crear el teu habitatge dissenyat segons els estàndards passivhaus.

Vols fer un pas més i certificar-la?

La teua casa reflectix el teu compromís amb la vida saludable, amb el teu entorn. Major qualitat de vida consumint menys.

VALENCIA HOUSE:

VIU EN LA MILLOR CIUTAT DEL MÓN

LA TEUA CASA = LA TEUA QUALITAT DE VIDA

 • Arquitectura pròxima que busca acompanyar-te en el teu desig de VIURE EN LA MILLOR CIUTAT DEL MÓN.
 • CLAU EN MÀ: ens encarreguem de tot, ho fem possible.
 • Et busquem la parcel·la per a construir la teua casa. Et busquem l’habitatge per a reformar-la a la teua mesura.
 • Dissenyem i projectem AMB TU.
 • Pressupost tancat.

T’agradaria viure en la millor ciutat del món?
València és la ciutat.

Se t’ocorre un lloc millor per a viure?
València és el lloc.

Estàs pensant a invertir fora del teu país?
València és la teua millor opció.

ARQUITECTURA

LA TEUA IL·LUSIÓ, LA NOSTRA INSPIRACIÓ

Oferim servici de disseny i acompanyament en el procés d’execució, a més d’assessoria en totes les etapes (avantprojecte, projecte bàsic, projecte d’execució i final d’obra). En treballar en BIM, podem recrear situacions d’assolellament, verificar grandària dels elements, comprovar la funcionalitat dels espais amb vista 3D i aconseguir en un curt temps una idea general del projecte.

Des de la idea, fins a l’obra materialitzada, hi ha una gran quantitat de tasques, que varien segons el projecte. Estes tasques o etapes són les que marquen el camí a seguir en cada cas. Des de l’any 2018, l’estudi realitza els projectes usant l’eina BIM, la qual facilita obtindre un model 3D i observar canvis en temps real, optimitzant el temps en les etapes de treball. A més, els clients poden obtindre imatges més precises i analitzar en conjunt no sols des del pla sinó des de la volumetria, analitzant les diferents opcions.

HABITATGE UNIFAMILIAR

HABITATGE ADOSSAT / COL·LECTIU

HABITATGE DE LUXE

HABITATGE PASSIU – SOSTENIBLE

RESIDENCIAL PÚBLIC

CULTURAL I ESPORTIU

REHABILITACIÓ DE PATRIMONI

BIM

EFICÀCIA I CONTROL. SOLUCIONS ALTAMENT PROFESSIONALS

En TECUM Arquitectura, creiem que els avanços venen de la mà del concepte “BUILDING INFORMATION MODELING” on ja no sols estem referint-nos al modelatge en 3D, sinó també a l’anàlisi, gestió i manteniment de les obres abans que estes comencen a ser construïdes. Partint de la necessitat de construir actius de manera més eficient, creant un model d’informació digital.

Com s’aplica eixe concepte a les obres?

L’aplicació pot ser dins de qualsevol tipus per encàrrec o desenvolupant el model analític per a altres empreses.

S’analitzen i establixen els objectius específics del client i el seu projecte, i s’acorden les necessitats *bim del projecte, podent anar des de Plans, visualització, Estudis previs, fins a fases d’execució, seguiment en obra, i manteniment.

Qui requerixen eixos servicis?

Qualsevol promotor que estiga interessat a portar el seu projecte d’una manera el més eficient possible, fent ús de les tecnologies disponibles en cada ocasió.

VISUALITZACIÓ 3D

EXPERIMENTA LA TEUA CASA ABANS DE CONSTRUIR-LA.
GAUDIX D'UNA EXPERIÈNCIA IMMERSIVA (REALITAT VIRTUAL)

Podràs veure la teua casa, podràs gaudir-la en cada fase del projecte. Les imatges 3D t’ajudaran enormement en la presa de decisions.

Amb el nostre mètode, aconseguim disminuir els temps de lliurament d’Imatges i Vídeos 3D fent que el teu treball es veja millor i tu o el teu client quede més satisfet. Dins de la visualització 3D, pots optar entre diferents opcions, com són, imatges estàtiques, vídeos, imatges 360º, recorreguts virtuals, etc.

REFORMA INTEGRAL D'HABITATGE

LA TEUA CASA = LA TEUA QUALITAT DE VIDA

En TECUM acompanyem de manera integral en el servici de reformes, donant assistència no sols en el procés de disseny i visualització de propostes, sinó també en el seu procés d’execució.

Cada vegada és més recurrent les consultes per estos tipus de servicis, on les reformes són més contundents i requerixen de major control i previsió.

CLAU EN MÀ: Si ho necessites, ens encarreguem de la coordinació de totes les tasques durant la fase d’execució de les obres.

INTERIORISME

LA TEUA CASA = LA TEUA PERSONALITAT

Un servici molt habitual que solen requerir els nostres clients és el d’interiorisme. Per a això, posem al servici tot el nostre coneixement i experiència en el sector del disseny, del mobiliari, de producte i de l’harmonització d’espais, per a crear espais saludables i personalitzats en els quals se senten identificats.

En qualsevol projecte, es busca proporcionar al client un manual d’estil, on apareix una distribució d’espais, idees inspiradores, detalls constructius, vídeos i recorreguts virtuals.